zondag 12 juni 2016

Vaderdag!

Voorbije week was een zeer korte week doordat we maandag een vrije dag hadden en dinsdag op schoolreis waren naar De Kloek (zie vorig bericht). Kijk zeker ook op de schoolwebsite want hier staan nieuwe foto's op van de schoolreis EN andere foto's op van de theatershow die we donderdag hebben gekeken in de PAX: http://fotos20152016.vgskdeboomhut.be/#!home

Woensdag zaten we met de twee klassen samen in de Nijntjesklas. Juf Liesbeth had voor de speeltijd een vergadering en na de speeltijd was het dan ook niet meer de moeite om terug naar de Mustiklas te verhuizen, dus maakten we er een gezamenlijk half dagje van. We hadden zelfs heel veel geluk want de mama en papa van Lissa (Nijntjes) kwamen langs met kuikentjes!!! Joepie! Wat hadden wij geluk dat we daar net waren!!! :-) Bedankt voor het fijne bezoekje!!!
 Daarna maakten we ons inpakpapiertje (envelopje) klaar voor papa! We kozen zelf of we een kleine of een grote enveloppe wouden versieren:
We konden natuurlijk ook veel spelen in de Nijntjesklas. Dat was voor ons wel eens leuk... zo met ander speelgoed :-)
Donderdag gingen we nog eens toilet en daarna direct naar de PAX voor een superleuke meespeelshow van meester Tim (6de leerjaar) a.k.a. Pruts en Tijl:
Eens terug in de klas moesten er nog enkele vriendjes verder werken aan hun enveloppe:
 We lazen ook boekjes over papa's:
 Vrijdag maakten we een puzzel van Anna en haar papa:
 In de poppenhoek werd er gekookt en voor de babies gezorgd:
 
 
 We maakten ook hele mooie dingetjes:
 Oh ja, maar hoe werd het cadeautje van papa nu gemaakt??? Daarvoor moeten we een extra weekje teruggaan in de tijd ... We scheurden kleine stukjes papier en kleefden dit op de kurkentrekker en op de flessenstop. We moesten het goed plat duwen met onze vingers en veel lijm gebruiken :-)
 Oh, en weten jullie nog dat we met tandenborstels op de spiegel hebben geschilderd? Hier tekenden we dan in met onze vinger, daarna maakten we een afdruk op papier en dit werd ons kaartje!!!
Hopelijk gaan jullie het goed kunnen gebruiken!!!
Fijne Vaderdag aan alle papa's!!!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten