dinsdag 5 januari 2016

Flore is jarig!

Flore was jarig op zondag 3 januari '16 en dat hebben we maandag direct gevierd!!! Ze had er lang naar uitgekeken en eindelijk was het dan zover! :-)
 Flore mocht twee dingetjes kiezen die ze graag voor haar verjaardag wou doen. Flore koos voor muziek maken met het muziekdoosje en belletjes blazen!
  
 We zongen uit volle borst: 'Lang zal ze leven, lang zal ze leven'! We moesten wel eerst een aanpassing doen aan de taart... ah ja, tot nu stonden er altijd drie kaarsjes op, maar Flore werd geen 3 jaar... Ze werd er 4! Een kaarsje erbij dus! Zo was het beter... :-) :-)
We aten heerlijke cupcakes in thema Rapunzel. Jammie, die waren lekker! BEDANKT!
Voor we naar huis gingen nog de ballon, het verjaardagskaartje, het verjaardagsboek met tekeningen en .... dan hadden we alles. Nee, natuurlijk niet! Gelukkig was Iljo er om ons aan het cadeautje te doen herinneren. We waren bijna naar huis zonder dat Flore een cadeautje had gekozen. "Juf, toch!" Flore koos voor de stuiterbal :-) Het was wel even paniek want hij was al bijna weg gerold ;-) Maar wie zoekt, die vindt! Het was een drukke, maar o zo leuke dag!
Proficiat, Flore!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten