woensdag 4 mei 2016

't Is Moederdag!

Opgelet, mama's! PAS VERDER LEZEN ALS HET CADEAUTJE GEOPEND IS!
De papa's, oma's, opa's... kunnen wel al verder lezen natuurlijk ;-)


Vorige week waren we alvast begonnen aan ons Moederdagcadeau. Of beter gezegd: aan het kaartje! We stempelden met onze vingers bij onze foto de ballonnen :-)
 Deze korte week vlogen we er meteen in! We gingen appelmoes maken. Hiervoor moesten we heel veel appeltjes schillen en in stukjes snijden. Gelukkig kregen we wat hulp van juf Inge uit het secretariaat, joepie! We zijn er maandag de hele dag aan bezig geweest, fieuw, dat was ons wel een werkje :-) :-)
Dinsdag versierden we dan ons rijstpapiertje voor op onze glazen pot met appelmoes. Ook het inpakzakje werd versierd door te stempelen met kurkjes:
 Wanneer iedereen geschilderd had, konden we niets meer doen tot alles droog was. De ideale tijd dus voor de nageltjes te lakken en te schminken! Joepie!!! Als juf de kleuters ging halen na de middagpauze, dan stonden ze al te roepen "SCHMINKEN! SCHMINKEN!" Haha. Iedereen op school had het vast en zeker gehoord ;-) :-) Hier de fiere schatjes:
Woensdag speelden we nog een spelletje: we sorteerden de mama's bij de juiste prenten.
Na de speeltijd was het dan tijd voor de klasfoto!!! Gevolgd door een poppenkast :-) en toen startte het verlengd weekend. Geniet ervan!
Fijne Moederdag allemaal! Laat jullie maar goed verwennen door jullie lieve kapoen!
& hopelijk valt het cadeautje in de smaak :-)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten